Welkom op het online reserveringssysteem van PC Uitvaart

Via deze site is het voor u als uitvaartondernemer mogelijk om direct locatie (uitvaartcentrum, aula's, condoleanceruimten) en tijden (dag, tijdstip en tijdsduur) te reserveren bij PC Uitvaart accommodatie. U heeft 24 uur per dag, 7 dagen in de week een actueel overzicht van de beschikbaarheid en de mogelijkheid om direct vast te reserveren. Overzichtelijk en eenvoudig.

Met uw gebruikersnaam en persoonlijk wachtwoord kunt u op ieder moment inloggen, uw vastgelegde gegevens inzien en/of een nieuwe reservering starten. Als u een locatie, dag en tijdstip hebt gekozen kan deze 10 minuten voor u in optie worden gehouden en wordt deze dus niet aan andere gebruikers aangeboden. Na het definitief reserveren van de locatie, dag, tijdstip en tijdsduur kunt u de aanvullende informatie (zoals catering) direct of op een later moment (weer inloggen) invullen om de aanvraag volledig te maken. Alle informatie wordt dan automatisch in het aanvraagformulier opgenomen. Dit aanvraagformulier met de gegevens kan worden uitgeprint zodat deze ondertekend kan worden door de opdrachtgever van de uitvaart.

Meer informatie over onze uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen en overige dienstverlening vindt u in het ondernemersboek. Het ondernemersboek bevat o.a. een overzicht van specificaties per vestiging, foto's van de verschillende ruimtes, de tarieven en ons assortiment aan uitvaartcatering.

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Een uitvaart op ZONDAG? Op onze locaties is dit mogelijk.

Voor vragen kunt u bellen met de betreffende locatie.


LET OP: binnenkort wordt ORES vervangen door Mijn PC. Lees meer


LET OP: vanaf 30 juni 2018 is Uitvaartcentrum Westgaarde tijdelijk te reserveren via 020-4106666


LET OP! Nieuw planningsysteem: vestigingen niet meer via ORES:

  • LET OP! Vestiging Hoorn telefonisch boeken vanaf dinsdag 12 maart, 0229 – 24 84 52
    Crematorium en uitvaartcentrum Hoorn maakt sinds 12 maart gebruik van een nieuw planningssysteem. Hoorn is als eerste van alle vestigingen van PC Uitvaart hiermee gaan werken. Boeken via ORES voor vestiging Hoorn is dus niet meer mogelijk.
  • LET OP! Het Uitvaarthuis Purmerend Beemster telefonisch boeken vanaf dinsdag 19 maart, 0299 – 42 58 34
    Het Uitvaarthuis Purmerend Beemster maakt sinds 19 maart ook gebruik van het nieuwe planningssysteem. Het is momenteel niet mogelijk om voor Het Uitvaarthuis Purmerend Beemster te boeken via ORES.
De medewerkers zullen de eerste weken uw telefonische reservering in het systeem zetten en na deze opstartfase krijgt u een inlogcode waarmee u zelf de boekingen kunt doen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur (in het weekeinde tot 17:00 uur).

Mocht u hierover nog vragen hebben, schroom niet om ze ons te stellen.