Welkom op het online reserveringssysteem van PC Uitvaart

Via deze site is het voor u als uitvaartondernemer mogelijk om direct locatie (uitvaartcentrum, aula's, condoleanceruimten) en tijden (dag, tijdstip en tijdsduur) te reserveren bij PC Uitvaart accommodatie. U heeft 24 uur per dag, 7 dagen in de week een actueel overzicht van de beschikbaarheid en de mogelijkheid om direct vast te reserveren. Overzichtelijk en eenvoudig.

Met uw gebruikersnaam en persoonlijk wachtwoord kunt u op ieder moment inloggen, uw vastgelegde gegevens inzien en/of een nieuwe reservering starten. Als u een locatie, dag en tijdstip hebt gekozen kan deze 10 minuten voor u in optie worden gehouden en wordt deze dus niet aan andere gebruikers aangeboden. Na het definitief reserveren van de locatie, dag, tijdstip en tijdsduur kunt u de aanvullende informatie (zoals catering) direct of op een later moment (weer inloggen) invullen om de aanvraag volledig te maken. Alle informatie wordt dan automatisch in het aanvraagformulier opgenomen. Dit aanvraagformulier met de gegevens kan worden uitgeprint zodat deze ondertekend kan worden door de opdrachtgever van de uitvaart.

Meer informatie over onze uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen en overige dienstverlening vindt u in het ondernemersboek. Het ondernemersboek bevat o.a. een overzicht van specificaties per vestiging, foto's van de verschillende ruimtes, de tarieven en ons assortiment aan uitvaartcatering.

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Een uitvaart op ZONDAG? Op onze locaties is dit mogelijk.

Voor vragen kunt u bellen met de betreffende locatie.LET OP: binnenkort wordt ORES vervangen door Mijn PC. Lees meer


LET OP: vanaf 30 juni is Uitvaartcentrum Westgaarde tijdelijk te reserveren via 020-4106666